poster

Što se dogodilo Haroldu Smithu?

Whatever Happened to Harold Smith? (1999)

komedija | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD
Redatelj: Peter Hewitt

Ocjena: 6.4/10

SADRžAJ

Harold Smith, povučen sredovječni Englez, odjednom postaje slavan kad počne iskazivati telekinetičke sposobnosti. Nakon što ga uhite jer je ubio tri umirovljenika kad im je slučajno zaustavio pejsmejkere, njegov odvjetnik dovodi vrlo skeptičnog znanstvenika kako bi provjerio jesu li Haroldove sposobnosti stvarne. Haroldov sin Vince zaljubi se u djevojku s kojom radi, Joannu, a ona je kći upravo onog znanstvenika koji istražuje sposobnosti njegovog oca.

Fotografije

Što se dogodilo Haroldu Smithu?Što se dogodilo Haroldu Smithu?Što se dogodilo Haroldu Smithu?Što se dogodilo Haroldu Smithu?Što se dogodilo Haroldu Smithu?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Točan odgovor (2011)

    image
    Komedija smještena u svijet natjecateljskih kvizova u čijem je središtu skupina frustriranih akademika koji se prijavljuju na gradski turnir.
  • Kontra (2020)

    image
    Jedna problematična primjedba koja je prelila čašu: profesor Richard Pohl je u opasnosti da bude izbačen s posla nakon što je uvrijedio studenticu prava Naimu...
  • Fantastični gospodin Dundee (2020)

    image
    Legenda kino hitova Krokodil Dundee nakon uspješne karijere želi uživati u zasluženoj mirovini. Nakon mnogo prosjačenja i preklinjanja od strane njegovog agenta,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.