SADRžAJ

Četiri astronauta u dubokom svemiru na misiji su da unište nestabilne planete u zvjezdanim sustavima koji će biti kolonizirani. Imaju posla sa zločestim izvanzemaljcem, defektnim računalnim sustavima i bombom koja je umislila da je Bog.
U polovici dvadeset prvog stoljeća ljudski je rod dosegao točku u svom tehnološkom napredovanju koja im omogućuje kolonizaciju dalekih svemirskih prostranstava. TAMNA ZVIJEZDA futuristički je izvidnički brod koji utire put kolonizacijskim brodovima. Naoružan eksponencijalnim termostelarnim bombama, krstari najmračnijim zakutcima svemira na misiji da pronađe i uništi nestabilne planete prije dolaska kolonizatora. Ali na jednu zapreku članovi posade nisu računali: jedna od inteligentnih bombi sa sposobnošću govora zaglavila se u hangaru i prijeti uništiti cijeli brod i posadu!

Fotografije

Tamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezdaTamna zvijezda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.