Ocjena: 3.7/10
Ocjena korisnika: 5.8/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Ubojstvo i osveta promijenit će grad iz korijena.
Cade se vraća u Civility na pogreb svoga oca. Iako je smrt okarakterizirana kao samoubojstvo, uskoro je otkriveno da se zapravo radi o ubojstvu i da se svi u gradiću ponašaju neobično.
Glavne zvijezde "Zločinačkih namjera" svakako su William Forsythe i Tom Arnold, kojega smo uglavnom gledali u komičnim ulogama pa je zanimljivo svjedočiti kako se snašao u ovoj, koja je dramska. Film pripada nezavisnoj kinematografiji, ali je nedostatak u budžetu nadoknadio na drugačiji način - uvjerljivim glumcima i jednostavnim scenarijem pojačana je napetost i dramatika stoga očekujte uzbudljive 82 minute, koje će vam prohujati u trenu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Death by Friendship (2020)

    image
    Hope has always been close to her daughter Lacy. But since her divorce from her husband, Hope has been worried about Lacy, who is struggling to cope. So Hope is...
  • U brzim vodama (2017)

    image
    Međutim, tokom poslovnog puta spazi ga živog i shvati da je inscenirao svoju smrt...
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
  • Stres do smrti (2019)

    image
    Tijekom pljačke na stanici Smart, hitna pomoć se suočava s dvije žrtve; trudna žena i muškarac koji je strijeljan ali je još živ. Kada mora izabrati koga će prije...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.