SADRŽAJ

Adam Sandler glumi hokejaša koji postaje majstorski igrač golfa, Happyja Gilmorea, čiji nekonvencionalni pristup i lakrdije na travnatom terenu idu rivalima na živce. Gilmore je naumio osvojiti turnir PGA kako bi spasio bakinu kuću.
Happy Gilmore (Adam Sandler) vatren je momak koji nikako da ostvari svoj san uspješnoga hokejaša. Ali kada otkrije svoj dar prebacivanja loptice za golf stotinama metara u dalj, pridruži se profesionalnom turniru kako bi osvojio nagradni novac potreban da spriječi poreznu upravu da zaplijeni kuću njegove voljene bake. Problem je u tome što Happy nije baš sretan kao što mu ime govori. Svađalica je koja često prasne na golf terenu, ali umirovljeni profesionalni golfer Chubbs i suosjećajna publicistkinja Virginia pomažu mu da usavrši svoju igru i promijeni svoju sklonost prema konfliktu.

TRAJANJE: 92 min

Fotografije

GolfbrejkerGolfbrejkerGolfbrejkerGolfbrejkerGolfbrejkerGolfbrejker
PREPORUKE
 • GRADONAČELNICA POSLASTIČARKA (2011)

  Danas
  image
  Meri je neškolovana, provincijska žena pekar, majka troje dece i odlična domaćica. Njen miran život je uzdrman u trenutku, kad njena ćerka prijavljuje nju na...
 • North Station (2002)

  Danas
  image
  Pjer radi kao Deda Mraz i kada slučajno sretne svoju ljubav od pre 10 godina, odluče da ponovo budu zajedno...
 • Home Is Where The Hart Is (1987)

  Danas
  image
  Devedesetogodišnjeg milionera otima njegova mlada služavka, kako bi s njim sklopila lažni brak. Ubrzo u poteru za njima kreću njegovi 70-godišnji sinovi.
 • Na sto muka (2011)

  Danas
  image
  Dvojica šarmantnih varalica, Ben (Jason Ritter) i Alan (Jake Sandvig), razvili su uspješan "posao": na sprovodima nude uslugu besplatnog parkiranja, pa kad im...
TOP LISTE

Prijavi se