SADRžAJ

Adriana Altaras je redateljica, glumica i spisateljica. I dolazi iz zemlje koja više ne postoji: Jugoslavije. Kći židovskih partizana koji su se borili za Tita, a kasnije započeli novi život u poslijeratnoj Njemačkoj, u ovom lijepom filmu ona priča o svojoj "obitelji visoka održavanja". Adrianina situacija kod kuće se na prvi pogled čini neuobičajenom, ali može se promatrati kao tipična za generacije rođene nakon rata. Unatoč visokom životnom standardu, rane iz prošlosti njenih roditelja mogu se osjetiti, čak i danas, a potraga za vlastitim korijenima su joj stalni pratilac.

Fotografije

Titove naočaleTitove naočaleTitove naočaleTitove naočaleTitove naočale

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izgubljena piramida (2019)

    image
    U neplodnoj pustinji sjevernog Egipta otkrivena je piramida sa zapečaćenom grobnicom. Sadržaj grobnice je ispreturan, no nema znakova provale...
  • The Rossellinis (2020)

    image
    Roberto Rossellini was a genius of the cinema and a distinctly anti-conformist father. His romances filled the front pages of newspapers around the world,...
  • Kada je Garden imao prvake (2014)

    image
    Priča o legendarnoj košarkaškoj momčadi New York Knicksa sa početka 70-ih godina 20. stoljeća koja je dva puta osvojila naslov NBA prvaka.
  • Sveučilište Rand (2014)

    image
    Priča o nevjerojatnom putu zvijezde američkog nogometa, Randyja Mossa, iz izoliranog Randa u Zapadnoj Virginiji do vrha NFL lige.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.