SADRžAJ

Koristeći dramatične slike uz fascinantnu partituru koja obuhvaća afričke, latinske, indijske i bliskoistočne ritmove, POWAQQATSI je vizualni kolaž koji prikazuje scene iz različitih kultura širom svijeta.
Kreator hvaljenog „Koyaanisqatsija“ donosi snažan i prekrasan film POWAQQATSI ... „život u transformaciji“. Poput čiste kinematografije, POWAQQATSI nas podsjeća na moć filmova da potresu dušu. Snimljen na jedinstven način bez konvencionalnih likova ili dijaloga, film je i vizualan i hipnotičan, gozba za oči i uši. Koristeći dramatične slike uz fascinantnu partituru koja obuhvaća afričke, latinske, indijske i bliskoistočne ritmove, film dokumentira povijest i kulturu ljudskog postojanja... Od preživljavanja drevnih rituala do užurbanog života modernih gradova. To je prošlost, sadašnjost i budućnost... Jedan dan u životu današnjeg svijeta.

Fotografije

PowaqqatsiPowaqqatsiPowaqqatsiPowaqqatsiPowaqqatsiPowaqqatsiPowaqqatsiPowaqqatsi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Laurent Garnier neslužbeno (2021)

    image
    Uvid u život Laurenta Garniera, jednoga od začetnika house glazbe, od njegova pojavljivanja na glazbenoj sceni 80-ih do danas. Film je sniman tri godine i prati...
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
  • Povratak lava (2016)

    image
    S vrha brda Banda promatra močvaru. Daleko je od rodne južne Afrike. Lavovi dolaze u Nacionalni park Akagera. Čeka ih težak zadatak - prilagoditi se središnjoj...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.