SADRžAJ

Kad je Kylie poslana u kućni pritvor u kuću njezina djetinjstva, ona se susreće s nečim strašnijim od svoje brbljave majke. Nešto zlokobno prebiva u zamračenim hodnicima kuće i nije oduševljeno njezinim povratkom.
Ćudljiva delinkventica Kylie Bucknell prisiljena je vratiti se u kuću u kojoj je odrasla kad je sud pošalje u kućni pritvor. Njezina kazna još je nepodnošljivija zbog činjenice da mora živjeti s majkom Miriam – dobroćudnom tračericom uvjerenom da je kuća ukleta. Kylie u početku odbija majčino praznovjerje kao ništa više doli svjesne razbibrige u životu koje se svode na kuhanje povrća i malograđanske tračeve. Međutim, kada i ona doživi uznemirujući šapat, čudne udarce u noći i jezivog medvjedića sklonom neprikladnom ćaskanju, počne se pitati je li naslijedila majčinu preaktivnu maštu ili je kuću zaista opsjeo neprijateljski duh koji nije osobito oduševljen njezinim povratkom.

Fotografije

Kućni pritvorKućni pritvorKućni pritvorKućni pritvorKućni pritvorKućni pritvorKućni pritvorKućni pritvorKućni pritvor

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Priče iz kolibe (2019)

    image
    A group of old university friends travel to an isolated lodge to scatter a friend's ashes. They decide to entertain each other with spooky tales of the...
  • Prokleta Mary (2019)

    image
    Obitelj želi pokrenuti posao s čarter brodovima i kupuje brod koji skriva strašne tajne koje se otkrivaju na pučini. Zlo leži tik ispod površine.
  • Američki vukodlak u Londonu (1981)

    image
    Dva Amerikanca na putovanju po Britaniji skrenu s ceste na pustopoljini i napadne ih čudna zvijer. Jednog ubije, a drugi se probudi u bolnici gdje mu se ukaže...
  • Zlobno (2017)

    image
    Ljetni kamp pretvara se u noćnu moru za troje srednjoškolaca kada se dogode paranormalne pojave.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.