poster

Američki vukodlak u Londonu

An American Werewolf in London (1981)

komedija, horor, drama | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD
Redatelj: John Landis
TV1000 Balkan | 21. 05. 2024. | 21:00

Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(18 glasova)

SADRžAJ

Dva Amerikanca na putovanju po Britaniji skrenu s ceste na pustopoljini i napadne ih čudna zvijer. Jednog ubije, a drugi se probudi u bolnici gdje mu se ukaže mrtvi prijatelj i upozori ga da je zaražen prokletstvom vukodlaka.
Lutajući engleskim pustopoljinama tijekom odmora, američki studenti David (David Naughton) i Jack (Griffin Dunne) naiđu na neobičnu krčmu čija ih vlasnica upozori da ne skreću s puta nakon što padne noć. Ne obazirući se na njezin savjet, kao što uostalom rade svi likovi u horor-filmovima, njih dvojica odluče pronaći prečac... David se probudi u bolnici s gadnom ranom od ugriza na ramenu, a odnedavna pokojni i već pomalo raspadnuti Jack uskoro mu donese strašnu vijest. Ukoliko ne počini samoubojstvo, David će se s prvom noći punog mjeseca pretvoriti u vukodlaka. David zanemari taj susret smatrajući ga običnom halucinacijom, međutim svi pokazatelji upućuju na vukodlaka, a večeri pune krvi i zavijanja ubrzo uslijede.

Fotografije

LionsgateAmerički vukodlak u LondonuAmerički vukodlak u LondonuAmerički vukodlak u LondonuAmerički vukodlak u LondonuAmerički vukodlak u LondonuAmerički vukodlak u LondonuAmerički vukodlak u LondonuLionsgateLionsgateLionsgate

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vampir na djelu (2020)

    image
    Čudni se događaji odvijaju u Six Mile Hillu, uspavanom irskom gradu za koji se tvrdi da je njime putovao slavni pisac Bram Stoker i prema legendarnom irskom...
  • Krvni pogon (2007)

    image
    U bliskoj budućnosti cijene benzina su astronomski narasle. Jedan čovjek odlučan je pronaći alternativni izvor goriva. Taj alternativni izvor jest... ljudska krv!
  • Mala trgovina užasa (1960)

    image
    Gravis Mushnick (Mel Welles) vlasnik je male cvjećarne u kojoj radi zajedno sa svoja dva zaposlena: simpatičnom, ali jednostavnom Audrey (Jackie Joseph) i...
  • Američki vukodlak u Parizu (1997)

    image
    Mladi se Amerikanac slučajno spetlja s francuskim vukodlacima koji su razvili serum koji im dopušta da se preobraze u vukodlake kad god požele.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.