Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 6/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Dokumentarac slijedi Erica Claptona i njegov bend na bliskoistočnoj i dalekoistočnoj etapi njihove svjetske turneje iz 2014. U ovome je filmu 13 kompletnih izvedbi pjesama, isprepletenih razgovorom s Ericom Claptonom i članovima njegova benda, snimkama s proba, putovanjima vlakom i avionom, te živim svjedočanstvima mnogih aspekata života na turneji. Ovaj film sadrži mnoge od velikih hitova kao što su: "Layla," "Wonderful Tonight," "Cocaine," "Tears In Heaven", "I Shot The Sheriff", "Crossroads" i razne druge.
Eric Clapton je jedan od najcjenjenijih i najutjecajnijih gitarista svih vremena. Od njegovih ranih dana s grupom Yardbirds, preko Bluesbreakersa Johna Mayalla, pa grupe Cream, Blind Faith, Derek And The Dominos, a potom i solističke karijere, oduvijek je imao komercijalni uspjeh te pohvale kritike.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 155 min

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Roaring Abyss (2015)

    image
    A sound journey accros the mountains, deserts and forests of Ethiopia and its cultural universe. Roaring Abyss will take you through an inedit collection of music...
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
  • Bill Wyman: Tihi član Rolling Stonesa (2019)

    image
    „Tihi član Rolling Stonea“ nudi jedinstveni pogled na uspone i padove u životu i karijeri Billa Wymana, utemeljitelja Rolling Stonesa i renesansnog čovjeka...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.