SADRžAJ

Jedna prodavaonica u srcu njujorškog Greenwich Villagea, nekad umjetničke četvrti koja se danas sve više pretvara u stambeno-poslovnu zonu, uspješno odolijeva promjenama: Carmine Street Guitars. Izrađivač gitara po narudžbi Rick Kelly i njegova mlada pripravnica Cindy Hulej ručno izrađuju instrumente od recikliranog drva iz starih hotela, barova, crkava i drugih ovdašnjih zgrada. Nema gitara koje izgledaju i zvuče poput njihovih. To je i razlog zašto su tražene među velikanima glazbe kao što su Bob Dylan i Patti Smith.
U filmu se pojavljuju mnogi glazbenici i umjetnici: Eszter Balint, Christine Bougie (Bahamas), Nels Cline (Wilco), Kirk Douglas (The Roots), Eleanor Friedberger, Bill Frisell, Dallas Good (The Sadies), Travis Good (The Sadies), Dave Hill, Jaime Hince (The Kills), Stewart Hurwood, Jim Jarmusch (Sqürl), Lenny Kaye (Patti Smith Band), Marc Ribot, Charlie Sexton (Bob Dylan Band).

Fotografije

Carmine Street GuitarsCarmine Street GuitarsCarmine Street GuitarsCarmine Street Guitars

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Laurent Garnier neslužbeno (2021)

    image
    Uvid u život Laurenta Garniera, jednoga od začetnika house glazbe, od njegova pojavljivanja na glazbenoj sceni 80-ih do danas. Film je sniman tri godine i prati...
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
  • Pume na kraju svijeta: Rođenje (2020)

    image
    Priča o Solitariji, majci pumi s četiri mladunca, smještena u Torres del Paine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.