Ocjena: 5.5/10
Ocjena korisnika: 6/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Pustolovno-akcijsko-kriminalistički film s elementima komedije. Freddie Grand (M. Henner) dobiva obavijest da je je umro njezin otac Charles (L. Jourdan), koji je živio u Francuskoj i kojega ona nije vidjela osamnaest godina. U očevoj vili koja odiše raskoši dočekuje je njegov "suradnik" Flanagan (I. McShane). Prije nego što se može ići odmoriti nakon dugog leta preko oceana, Freddie mora pogledati vrpcu na kojoj je njezin otac snimio oproštajnu poruku. Freddie dozna da je njezin otac bio posebna vrsta kradljivca - od lopova je krao ukradenu robu za prvobitne vlasnike koji nisu željeli da se o krađi zna u javnosti. Nakon prvog šoka, slijedi drugi: ako želi naslijediti njegovo golemo bogatstvo, mora preuzeti njegov posao! Otac je predvidio njezin šok i sva pitanja koja joj mogu pasti na pamet, pa je uz pomoć kompjutorskog programa unaprijed snimio sve odgovore. Nemajući kamo, Freddie pristaje, a prvi "posao" je krađa ukradenog konja od bogatog, opasnog i šarmantnog Rashida Sauda (O. Sharif). Zabavan i šarmantan film, dobra kombinacija akcije, pustolovine, napetosti i humora, film koji vraća duh osamdesetih, s ekipom odličnih glumaca.

Fotografije

Pljačka a la GrandPljačka a la Grand

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mommy Be Mine (2018)

    image
    Lianne discovers that all is not as it seems after her daughter, Summer, disappears. Summer's friend Cara seems to be hiding a dark past and even darker intentions.
  • Taj Mahal (2015)

    image
    Studeni 2008. Jedne večeri, dok su joj roditelji vani na večeri, 18-godišnja Louise zaglavi u sobi Taj Mahal „Palace Hotela“ u Mumbaiju za vrijeme terorističkog...
  • Death by Friendship (2020)

    image
    Hope has always been close to her daughter Lacy. But since her divorce from her husband, Hope has been worried about Lacy, who is struggling to cope. So Hope is...
  • U brzim vodama (2017)

    image
    Međutim, tokom poslovnog puta spazi ga živog i shvati da je inscenirao svoju smrt...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.