SADRžAJ

Sarah Moss, operativka elitne privatne obavještajne tvrtke, nađe se rastrgana između dva svijeta nakon što se infiltrira u skupinu anarhista poznatu po izvođenju tajnih napada na velike korporacije.
Bivša agentica FBI-a Sarah Moss započinje novu karijeru u „Hiller Broodu“, elitnoj privatnoj obavještajnoj tvrtki koja nemilosrdno štiti interese svoje prvoklasne korporacijske klijentele. Dobije zadatak da se pod lažnim imenom ubaci u „Istok“, neuhvatljivi anarhistički kolektiv koji se osvećuje velikim korporacijama krivima zbog zataškavanja kriminalnih aktivnosti. Odlučna, vrhunski obučena i snalažljiva, Sarah ubrzo stekne popularnost unutar skupine, razbije njihovu prvotnu sumnju i pridruži im se u idućoj akciji. No dok živi s iznimno posvećenim članovima „Istoka“, Sarah postane rastrgana između dva svijeta dok se počinje zbližavati s anarhistom Benjijem i ostatkom kolektiva, a u njoj se probudi svijest o moralnim kontradikcijama njezina osobnog života.

Fotografije

IstokIstokIstokIstokIstokIstokIstokIstokIstok

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Loophole (1981)

    image
    Kriminalistički film. Nakon višemjesečnog planiranja, neobičan dvojac, obijač sefova Mike Daniels i propali arhitekt Stephen Booker, sprema se ukrasti veliku...
  • Iznuda (2017)

    image
    Kad tijekom obiteljskog odmora izlet brodom krene po zlu, liječnik, njegova supruga i šestogodišnji sin nađu se zatočeni na napuštenom otoku. Izolirane i same,...
  • Opasnije od muškaraca (1967)

    image
    Britanski detektiv je dobio zadatak da uhvati opasnog ubicu koji koristi lepe žene kao paravan za svoja ubistva...
  • Sherlock Holmes i tajno oružje (1942)

    image
    Sherlock Holmes i doktor Watson moraju zaštititi švicarskog pronalazača napredne bombe, kako ona ne bi pala u ruke Nijemaca.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.