Ocjena: 4.3/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Potomak Crvenkapice (Felicia Day) dovodi svog zaručnika (Kavan Smith) kući kako bi ga upoznala s obitelji te podučila obiteljskom poslu - lovu na vukodlake. Međutim, nakon što joj zaručnik nastrada od ugriza vukodlaka, ostaje joj samo da ga zaštiti od vlastite obitelji koja ga pokušava ubiti.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Goblin (2010)

    image
    Svake godine za Noć vještica, malo selo u dubokoj šumi posjećuje strašni goblin, koji otima djecu i ubija svakoga tko mu se ispriječi.
  • Vukodlak: Zvijer među nama (2012)

    image
    U ovom povijesno-fantastičnom filmu strave, student medicine pridružuje se ekipi lovaca na ucjene koji tragaju za opasnim vukodlakom.
  • Ponovo opsjednuta (1990)

    image
    Film je parodija na poznati horor 'Egzorcist'. Majku koja cijeli dan gleda televiziju opsjedne duh. Egzorcista glumi Leslie Nielsen koji se s demonom bori u...
  • Hellboy (2004)

    image
    U posljednjim danima Drugog svjetskog rata Nacisti pomoću crne magije pokušavaju preokrenuti tijek rata. Prilikom jedne seanse u kojoj pokušavaju probuditi zle...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.