poster

John umire na kraju

John Dies at the End (2012)

Redatelj: Don Coscarelli
CineStar Fantasy | 15. 05. 2024. | 23:05

Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 3.3/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Nova droga na ulici vodi konzumente kroz vrijeme i u druge dimenzije, no ima jednu manu: neki kad se vrate, više nisu ljudi. Mogu li dvojica propalih studenata spasiti ljudski rod od ove tihe invazije s drugog svijeta?
U filmu JOHN UMIRE NA KRAJU sve se vrti oko sojina umaka, droge koja obećava izvantjelesno iskustvo sa svakim konzumiranjem. Njezini potrošači putuju kroz vrijeme i druge dimenzije. No neki kad se vrate, više nisu ljudska bića. Odjednom započne tiha invazija s drugog svijeta, a čovječanstvo treba junaka. Ono što dobije umjesto toga su John i David, dvojica propalih studenata koji jedva uspijevaju zadržati posao. Mogu li njih dvojica na vrijeme zaustaviti nadolazeći užas kako bi spasili ljudski rod? Ne. Ne mogu.

Fotografije

John umire na krajuJohn umire na krajuJohn umire na krajuJohn umire na krajuJohn umire na krajuJohn umire na krajuJohn umire na krajuJohn umire na kraju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.