SADRŽAJ

Dječje pismo Djedu Mrazu iz gradića Seacliffa zaokupi pozornost cijele nacije. Kada maleni dječak Chris poželi otići s ovoga svijeta kako ne bi više bio teret svojim rastavljenim roditeljima, počne potraga za njim prije nego što si naudi. M. J. Jensen (Patricia Heaton) pametna je i ozbiljna televizijska novinarka kojoj urednik Ted Kinkaid (Ernie Hudson) naredi da mora obraditi tu temu. Na putu za Seacliff, M. J. upozna pisca Davida Reynoldsa (Rick Roberts) koji se iz svojih razloga vraća kući, i među njima se rodi simpatija. M. J. i David zatim upoznaju neobičnog anđela Maxa (Peter Falk) koji se pojavio na pravome mjestu u pravo vrijeme. I dok se približavaju Chrisu, M. J. i David i sami nalaze novu nadu.

PREPORUKE
 • Božićno putovanje (2017)

  Danas
  image
  Spisateljica sama odlazi na božićno putovanje, no neočekivano svoj smještaj mora podijeliti s jednom obitelji.
 • Poppy Shakespeare (2008)

  Danas
  image
  Film o bolesnicima jedne duševne bolnice i njihovim nastojanjima da dokažu da su greškom tu...
 • Zajedno (2011.) (2011)

  Danas
  image
  Uroš je cijenjeni, nagrađivani beogradski književnik, nekadašnji profesor, koji sa ženom Marijom i sinom Nikolom živi u kući na Neimaru. Već neko vrijeme je u...
 • Ljubav u Sobovoj kolibi (2017)

  Danas
  image
  Molly i Jared ne žele slaviti Božić, no nakon što završe na božićnom ranču s kojeg ne mogu otići, otvaraju svoje srce blagdanima - i jedno drugome.
TOP LISTE

Prijavi se