SADRžAJ

Bivša skijašica Kat radi kao učiteljica skijanja i u trgovini na planini Bliss gdje priprema zimski festival kako bi privukla zaradu u gradić. Udovac Ty i njegova kćer Anna dolaze iz New Yorka trenirati sa skijaškim prvakom Maddyjem.

Fotografije

San jedne zime

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mjesec ljubavi (2015)

    image
    Nasljednica Jennifer Stone (Jessy Schram) se nakon obiteljskog bankrota iz Beverly Hillsa seli na farmu. Zgodni upravitelj farme Brett (Jesse Hutch) i njegovi...
  • Zimski dvorac (2019)

    image
    Jenny je oduševljena kad njezina sestra Meg odluči održati zimsko vjenčanje u ledenom hotelu! A Meg želi spojiti Jenny s kumom Craigom, udovcem i samohranim ocem.
  • Jednog zimskog vikenda (2018)

    image
    Iskre frcaju na sve strane nakon što se žena, koja se oporavlja od nesretne ljubavi, iznenada nađe zametena snijegom u društvu slobodnog stranca.
  • Jackie i Ryan (2014)

    image
    Skitnica, koja putuje vlakovima i želi postati uspješan glazbenik, i samohrana majka, koja se bori kako bi zadržala skrbništvo za svoju kćer, prkose svojim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.