SADRžAJ

Pospani grad Wheelsy mogao bi biti bilo koji mali grad u Americi - pomalo staromodan i nježan, naseljen prijateljski nastrojenim ljudima koji ne guraju nos u tuđe poslove. Ali ispod površinskoga šarma raste nešto bezimeno i zlo. Izgleda da nitko ne primjećuje da su telefonske veze blokirane ili da se jedan od najbogatijih građana,Grant Grant, počeo čudno ponašati. Ali kada netko pokolje i unakazi stoku i kada nestane mlada djevojka, šerif Bill Pardy i njegova ekipa, kojoj pomaže Grantova žena Starla, otkrivaju mračnu silu koja opsjeda njihov grad i suočavaju se s bićem starijim od samoga vremena, koje želi progutati sav život na Zemlji.

Fotografije

LjigavciLjigavci

Recenzije


Recenzirao/la Rashica
srijeda, 2. veljače 2022. 23:56
Paraziti


Përmbledhje: Wheelsy është një qytet i vogël ku gjithçka nuk ndodh shumë dhe secili ka mendjen për biznesin e tij. Askush nuk e vëren kur e keqja rrëshqet në heshtje, por, kur njerëzit gjejnë bagëti të gjymtuar dhe një grua zhduket, Sherifi Bill Pardy zbulon një organizëm alien që kërcënon të gllabërojë gjithë jetën në Tokë.
Lajkaj recenziju
0 komentara

PREPORUKE
  • Psiho Goreman (2020)

    image
    Brat i sestra, Luke (Owen Myre) i Mimi (Nita-Josée Hanna), nesvjesno uskrsnu drevnog vanzemaljskog gospodara (Matt Ninaber) koji je zakopan u njihovom dvorištu....
  • Ples živih mrtvaca (2008)

    image
    Na dan maturalnog plesa mrtvi ustaju iz grobova kako bi jeli žive, a jedini koji ih mogu zaustaviti luzeri su koji nisu mogli nabaviti pratilje za ples.
  • Mrtvi ne umiru (2019)

    image
    Nakon što mrtvi počnu ustajati iz svojih grobova, dotad miroljubivi gradić Centerville nađe se usred borbe za život pod invazijom horde zombija.
  • Pontypool (2008)

    image
    Psihološki triler u kojem smrtonosni virus zarazi gradić u Ontariju.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.