Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(35 glasova)

SADRžAJ

Doktor Ira Kane (David Duchovny), nečasno otpušten bivši vladin znanstvenik, sada zaposlen na malom fakultetu u Arizoni, pozvan je zajedno sa svojim prijateljem, profesorom Harryjem Blockom (Orlando Jones), istražiti poprište pada meteora, koje je prvi primijetio mladi Wayne (Seann William Scott), koji očajnički želi postati vatrogasac. Kane vrlo brzo otkriva kako je meteor zapravo svojevrsno prijevozno sredstvo izvanzemaljaca, a unatoč njegovoj prvotnoj želji da saznanje zadrži u što manjem krugu ljudi, vlada šalje svoju izaslanicu, predivnu i samo na posao usredotočenu Allison (Julianne Moore), kako bi preuzela kontrolu. Dok se dvoje znanstvenika prepire oko odgovornosti i zasluga, sudbina Zemlje ne čini se baš zavidnom.

Fotografije

EvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.