poster

Priča o Gabby Petito

The Gabby Petito Story (2022)

Redatelj: Thora Birch


Ocjena: 5.3/10

SADRžAJ

Nestanak Gabby Petito zaokupio je pozornost Amerike, pokrenuvši nacionalnu potragu za 22-godišnjom blogericom o putovanjima nakon što su njezini roditelji prijavili nestanak u rujnu 2021., kada se nije vratila kući s putovanja kombijem po zemlji sa zaručnikom Brianom Laundriejem. Stalno izvještavanje o slučaju u vijestima potaknulo je detektive amatere da seciraju Gabbyne objave na društvenim mrežama i traže tragove o tome što joj se dogodilo na putovanju koje je dovelo do konačnog otkrića njezina tijela u Wyomingu. Kako se bliži godišnjica njezine tragične smrti, film će oživiti Gabbynu i Brianovu nesretnu ljubavnu priču, uključujući znakove upozorenja da je Gabbyn život u opasnosti, potragu koja je uslijedila, konačno otkriće njezina ubojstva i, na kraju, Brianovo samoubojstvo.

Fotografije

Priča o Gabby Petito

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • My Terrorized Teen (2021)

    image
    When the mean girls at school relentlessly torment her teenage daughter, a woman must find a way to put a stop to it before it becomes deadly.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.