SADRžAJ

Sadistički ovisnik, opsesivni nekrofil i čovjek žedan osvete pokušavaju nadići smrt urezujući drevnu okultnu mapu u tijelo nedužne žrtve i otvarajući vrata pakla.
Inspiriran djelima Clivea Barkera i Jean-Pierrea Jeuneta, film prikazuje tri naoko nepovezana muškarca koja je spojila njihova veza s onostranim portalom. Hagen ima mrtvu ljubavnicu za koju vjeruje da je može dignuti iz mrtvih. Travis je izgubio brata i želi mu se pridružiti na drugom svijetu. Morbius, barmen kojeg su izdali voljeni, vraća se iz mrtvih da se osveti. Tu je i neobičan čovjek znan samo kao g. Mršavi koji štiti tajne toga svijeta, a kako se priče međusobno isprepliću i utječu jedna na drugu, imat će vječne posljedice.

Fotografije

NekromancijaNekromancijaNekromancijaNekromancijaNekromancijaNekromancijaNekromancijaNekromancijaNekromancijaNekromancija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Odabrani (2015)

    image
    Jackson i Emily nisu poput ostale djece. Dva su sociopata u nastajanju na rubu potpunog sloma. Vrijeme im otkucava dok traže osvetu. Tko će prvi puknuti?
  • Hostel 2 (2007)

    image
    Tri američke studentice koje u Rimu pohađaju tečaj umjetnosti namamljene su u stravičan svijet mučenja i patnje u nastavku horora redatelja Elija Rotha koji je...
  • Zombi Holokaust (1980)

    image
    Ekspedicija u Istočnoj Indiji, susreće ne samo sa kanibalima koje su tražili, već i sa zlim naučnikom i njegovom zombi vojskom.
  • Cirkus vampira (1972)

    image
    Jedno selo iz 19. veka je duže vreme pod terorom aristokratskog vampira koji se hrani njihovom decom uz pomoć njihovih žena koje padnu na njegov šarm. Nakon još...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.