SADRžAJ

Michael Keaton glumi Martina Raikesa, njujorškog bankara koji odlazi u Monako istražiti upitne transakcije. Ondje otkriva da bankovni račun pripada filmskoj producentici Leli Forin (Judith Godrëche) u čijem sljedećem filmu glumi bivša akcijska zvijezda Jake Mellows (Michael Caine). No, produkcijska kuća je tijesno povezana s grupom gangstera koji žele maknuti Martina. Kada mu namjeste ubojstvo Martin i Lela udruže se protiv gangstera. Britanski filmaš John MacKenzie redatelj je kriminalističkog trilera 'Živi pijesak', koji se temelji na knjizi Desmonda Lowdena.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Novak (2015)

    image
    Alex (James Floyd) je mladi operativac koji u misiji počini početničku pogrešku koja cijeli njegov tim košta njihovih života. On stoga postaje prvoosumnjičeni u...
  • Bijeg iz zatvora (2008)

    image
    Među zatočenicima jednog britanskog zatvora je i sredovječni Frank Perry (B. Cox), čovjek osuđen na doživotnu robiju koji se odavno pomirio s činjenicom da više...
  • Na pogrešnom putu (2015)

    image
    Četvorica mladih ljudi poduzimaju riskantnu investiciju koja ih dovodi u sukob s mafijom.
  • Sezona smrti (2004)

    image
    Kad je mladi prevarant prisiljen provesti zimu u priobalnom gradiću, nehotice postaje katalizator za obmane, prijevare i ubojstvo među mještanima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.