SADRžAJ

“Beskrajan dan” sreće “50 prvih spojeva” u novoj romantičnoj komediji! Vera i Nikita žive u različitim svjetovima i nikad se nisu sreli. Ona je poznata TV spikerica, on je veterinar. Ona je zaručena za uspješnog tenisača. On je nedavno zaprosio šeficu plastične kirurgije. Jedne večeri izađu s prijateljima proslaviti zaruke i… sljedeće jutro se probude u jednom krevetu! Previše alkohola nije pravi odgovor, jer se sljedeće jutro situacija ponovi. Čudan misterij je potpuna katastrofa za oboje, jer buđenje u istom krevetu počinje utjecati na njihove živote na neugodan način… Ali, možda je to savršen znak da trebaju zajedno provesti ostatak života?

Fotografije

PRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKAPRVIH OSAM SASTANAKA

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.