SADRžAJ

Šerlok Holms dobija poziv od predstavnika osiguravajuće kompanije kada dva člana vrlo ekskluzivnog kluba umiru pod misterioznim okolnostima.
U dvorcu u zabačenom delu Škotske, sedam članova kluba sastaju se za večerom, ali za vreme obroka Ralf King dobija kovertu koja je adresirana na njegovo ime, a zatim tokom noći on umire. Ubrzo nakon toga, stiže i druga poruka za Stanlija Rejburna, nekada uglednog glumca, nakon čega i on umire pod misterioznim okolnostima.
Koverte koje dobijaju sadrže samo narandžaste listiće, po jedan za svakog preostalog člana kluba. Svi sumnjiče jedni druge i dok se ubistva nastavljaju, broj osumnjičenih se samim tim i smanjuje. Za Šerloka Holmsa slučaj nije tako jednostavan i on traži rešenje zločina...

Fotografije

Kuća strahaKuća straha

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sherlock Holmes i tajno oružje (1942)

    image
    Sherlock Holmes i doktor Watson moraju zaštititi švicarskog pronalazača napredne bombe, kako ona ne bi pala u ruke Nijemaca.
  • Stranac (1946)

    image
    Mr. Wilson je vladin istražitelj čiji je posao pronalazak nacista, a posljednji na popisu je Franz Kindler koji je navodno izmislio koncentracijske logore. Kako...
  • Testament doktora Mabusea (1933)

    image
    Kriminalac (R. Klein - Rogge) u međunarodnim razmjerima, "mastermind" u svijetu urota i anarhije, zatočen je u umobolnici, ali uopće ne miruje. Moćima hipnoze i...
  • Izobličeno (2018)

    image
    Par seli u izoliranu, modernu, sigurnu zgradu s kamerama nakon što je žena imala problema s noćnim morama. Ali nešto nije u redu sa zgradom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.