Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Mr. Wilson je vladin istražitelj čiji je posao pronalazak nacista, a posljednji na popisu je Franz Kindler koji je navodno izmislio koncentracijske logore. Kako bi ga lakše pronašao, sklapa dogovor s njegovim bivšim kolegom Konradom Meinikeom koji će na taj način izbjeći zatvor, naravno ukoliko uhvate Kindlera. Meinike odlazi u Connecticut, gdje živi profesor Charles Rankin, sretno oženjen s Mary za kojeg se pretpostavlja da je zapravo opasni nacist.

Fotografije

StranacStranacStranacStranacStranacStranac

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Split Second (1953)

    image
    A deserted town seems to be the perfect place for a desperate escaped convict to hide with his motley group of hostages. However, what initially seems like a...
  • I na kraju ne ostade nitko (1945)

    image
    Film govori o deset stranaca, ljudi koji naizgled nemaju nikakve veze jedan s drugim, ali su zapravo svi krivi za neko ubojstvo za koje nisu oduđeni i/ili...
  • Iznenada (1954)

    image
    Tri gangstera zarobila su obitelj Benson u njihovoj kući na vrhu brda, u blizini željezničke stanice. Odatle namjeravaju izvršiti atentat na predsjednika SAD-a.
  • Safir (1959)

    image
    Ubistvo trudne mlade žene u Londonu otkriva duboke rasne napetosti i predrasude, koje su svojstvene tom području.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.