SADRžAJ

Javna ličnost je istraživanje sve veće opsesije našeg društva društvenim medijima. Ovo pronicljivo beleženje upotrebe društvenih mreža i zavisnosti poziva gledaoce na preispitivanje toga da li je sve što vidimo na internetu stvarnost ili potpuna obmana.
Dok pažljivo ispituje sklonosti ka zavisnosti koje izazivaju društvene mreže, film prati živote poznatih influensera sa Instagrama širom sveta - počevši od Njujorka, nastavljajući preko Los Anđelesa, Toronta, Vankuvera i Južne Afrike.
Tokom putovanja, naši influenseri nam pokazuju kako su preduzetnički transformisali svoje živote, dok i sami izražavaju brigu povodom zavisnosti. Klinički psiholozi i savetnici nam govore o kratkotrajnim i dugotrajnim posledicama upotrebe društvenih mreža.
Dok neki od njih koriste svoj uspeh na društvenim mrežama za inspiraciju, aktivizam ili promociju svog posla, Javna ličnost nam dozvoljava da se osvrnemo na našu ličnu upotrebu društvenih medija, preispitujući poimanje stvarnosti u našem društvu.

Fotografije

Javna ličnost

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubojice iz dubine (2017)

    image
    Otkrijte kako životinje ubijaju u oceanu.
  • Moj život bez zraka (2017)

    image
    Goran je svjetski rekorder u ronjenju na dah - čovjek čiji se najvažniji životni trenuci događaju onda kada pod vodom snagom volje nadilazi vlastitu ljudskost,...
  • Deset stvari koje morate znati o budućnosti (2017)

    image
    Ovaj program bavi se problemima koji će u budućnosti promijeniti način na koji živimo. Umjesto da se oslanja na pisce znanstvene fantastike, matematičarka Hannah...
  • Putinovi svjedoci (2018)

    image
    U dva dijela ovoga filma vidjeti ćemo priču koja je zasnovna na jedinstvenim i isključivo dokumentarnim svjedočanstvima o pravim uzrocima i posljedicama operacije...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.