poster

Gradi(ONA): lifestyle emisija

Gradi(ONA) (2021)

Lebensstil | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

SAISON: 2

FOLGE: 5 - lifestyle emisija

INHALT

„Gradi(ONA) je lifestyle emisija, koja ruši stereotipe o ženama majstorima i iz emisije u emisiju educira, inspirira i zabavlja. Koncept emisije kakvu gledatelji do sada nisu imali prilike vidjeti na malim ekranima bavi se uređenjem interijera, a zbog neobičnog pristupa temi, neke bi čak mogla potaknuti i na renovaciju koju uopće nisu planirali. Što kad stvari na gradilištu krenu po zlu? Kako doskočiti propustima u ranijoj gradnji? Kako planirati i na što pritom paziti? Kako opremiti prostor i na čemu nikako ne štedjet? Nakon što je u prvoj sezoni Ana-Marija Percaić uredila vikendicu na Plešivici, u drugoj stan u centru, na red je došao i objekt njezina tate Franje, koji u Velikoj Gorici, blizu aerodroma Pleso, ima komad zemljišta. Ondje si je Franjo 'sklepao' kućicu u kojoj nitko nije boravio 30-ak godina, no zato će njegova kći sve promijeniti.

Fotos

Gradi(ONA)Gradi(ONA)

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Femmes humoristes (2021)

    image
  • Baš me briga

    image
    Zabavno-humoristična serija BN TV.
  • Güldür Güldür Show (2013)

    image
    A TV-Series including funny sketches which is being represented by Ali Sunal.
  • Kevin Can Wait (2016)

    image
    Nach Ableistung seiner 20 Jahre im Polizeidienst, geht Streifencop Kevin (Kevin James) mit seiner maximalen Penison in den Ruhestand. Er hatte sich auf ein Mehr...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.