poster

Vekerica

Vekerica

Nachrichten | Kroatien

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar

Svakog radnog dana u vremenu od 9.00 do 11.00 sati u programu VTV televizije na rasporedu je mozaička emisija "Vekerica" u kojoj objedinjujemo naš jutarnji program. Uz program koji razbuđuje i informira naše gledatelje prilika je to za reprizu dnevne tematske emisije iz prethodnog dana, nakon čega uz brojne korisne savjete i aktualne servisne informacije gledateljima nudimo zanimljive teme o kojima i sami raspravljaju u telefonskim javljanjima. Tu su i izvještaji o stanju sigurnosti u prometu u regiji, kao i razgovori s različitim gostima koji dolaze u studio "Vekerice". Jutarnji program pravo je vrijeme za čestitke rođendana i imendana, te po koju glazbenu želju ili mali oglas gledatelja koji se može objaviti izravno putem etera.

EMPFEHLUNG
  • phoenix vor ort (2022)

    image
    Berichterstattungen des Senders Phoenix zu aktuellen Ereignissen, seien es Bundestagsdebatten, Hintergrundinfos zu Anschlägen oder wirtschaftlichen Vorkommnissen.
  • The 51%

    image
    A program about women who are reshaping our world.
  • Ana Haber

    image
  • Journal 08h00

    image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.