SEASON: 1

EPISODE: 3 - DON'T FORGET THE SEA

Синопсис

Безстрашна, искрена и провокативна драма по сценарий и с участието на Макейла Коул, която разглежда въпроса за съгласието за секс в съвременния живот. Действието се развива в Лондон, където удоволствието е само на едно приложение разстояние. Арабела (Коул) е безгрижна и уверена лондончанка със страхотни приятели, многообещаваща писателска кариера и увлечение по време на почивка в Италия, което има потенциала да се превърне в сериозна връзка. Но когато е упоена с „наркотик за изнасилване“ и нападната в нощен клуб, животът ѝ се променя необратимо и тя трябва да преосмисли всичко - кариерата, приятелите, дори семейството си. Арабела се опитва да осмисли случилото се и така започва да опознава себе си. Пътуването е често болезнено, понякога смешно, изпълнено с изненади и противоречиви изводи.

Снимки

Може и да те съсипяМоже и да те съсипяМоже и да те съсипя

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • First Day (2020)

    image
    It's Hannah Bradford's first year of high school. As a transgender girl, Hannah not only has to navigate the challenges that come with starting a new school, but...
  • Анатомията на Грей (2005)

    image
    Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.