poster

Диви сърца

WILD AT HEART (2006)

семеен, драма | Обединеното кралство

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Потребителска оценка: 6/10
(2 гласове)

SEASON: 1

EPISODE: 6

Синопсис

A veterinarian and his family travel from England to South Africa to set up a game reserve. Initially the trip was to release a wild animal back into the wild, but the vet falls in love with the animals and South Africa, and he decides to stay and buy into a partnership with Andres Du Plessis, the game-reserve owner. This show was about their struggles and triumphs in running the game reserve.

Снимки

Диви сърцаDivlji u srcu 01Divlji u srcu 02Divlji u srcu 03Диви сърцаDivlji u srcu 04Divlji u srcu 05Divlji u srcu 06Divlji u srcu 07Divlji u srcu 08Divlji u srcu 09Divlji u srcu 10Divlji u srcu 11Divlji u srcu 12

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Д-р Хаус (2004)

    image
    The series follows the life of anti-social, pain killer addict, witty and arrogant medical doctor Gregory House with only half a muscle in his right leg. He and...
  • Анатомията на Грей (2005)

    image
    Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.