poster

Рей Донован: Сак или бата

Ray Donovan (2013)

драма | Съединени щати

SEASON: 1

EPISODE: 1 - The Bag or the Bat

Синопсис

Животът на Рей се преобръща с главата надолу, когато баща му Мики - корав гангстер, който никога не се е грижил за семейството си, неочаквано е освободен от затвора. Мики е убеден, че синът му Рей го е натопил, и идва в Лос Анжелис с непоклатимото намерение да му даде суров урок. Междувременно менторът на Рей Езра Голдман и неговия партньор в адвокатската кантора Лий Дрекстър имат нужда от помощта на Донован, за да измъкнат „хетеросексуална екшън звезда, от каша, в която непредпазливия актьор се е забъркал с устат и меркантилен травестит. Рей освен това трябва да охранява красива певица, което не радва никак жена му Аби.

Еп. 1
Животот на Реј е во хаос кога татко му Мики неочекувано излегува од затвор пет години порано, убива свештеник и пристигнува во Лос Анџелес, заколнувајќи се дека ќе му се одмазди на Реј за тоа што го наместил. Во меѓувреме, менторот на Реј, Езра Голдман, и неговиот партнер Ли Дрекслер очекуваат од Реј да најде начин да извади една „хетеросексуална акциона ѕвезда од скандал со трансексуалец. Реј мора да заштити и една убава пејачка од едно лице што ја демне, но случајот доведува до напнатост помеѓу него и жена му Аби.

Времетраене: 57 мин

Снимки

Рей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованРей ДонованRay Donovan 01Ray Donovan 02

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Убийствени тропици (2019)

    image
    На тропическия остров Мартиника две полицайки са принудени да обединят сили в множество разследвания на убийства. Едната се придържа стриктно към закона и реда,...
  • Изчезнали (2017)

    image
    The survivor of a famous child-abduction case joins a special task force dedicated to solving abductions and missing person cases.
  • Сомердал (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
  • Homicide Unit Istanbul (2008)

    image
    Istanbul police commissioner Mehmet Özakin is in charge of serious crime, mainly murder investigations, mostly in the Turkish metropolis. A very modern Turk, he...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.