Односите во едно повеќерасно семејство составено од сопруг, сопруга, три посвоени деца од Сомалија, Виетнам и Колумбија и едно биолошко дете, се ставени на искушение кога едно од децата почнува да гледа работи што другите не можат.
Оваа серија, според сценарио на создавачот на „Два метри под земја“ и „Вистинска крв“, Алан Бол, се фокусира на едно современо повеќерасно семејство, составено од еден професор по филозофија (Тим Робинс), неговата сопруга која е адвокатка (Холи Хантер), како и нивните три деца посвоени од Сомалија, Виетнам и Колумбија, и нивното единствено биолошко дете. Ова навидум совршено, прогресивно семејство, всушност има длабоки поделби. Тогаш едно од децата почнува да гледа работи што другите не можат да ги видат. Дали се работи за ментална болест? Или е нешто друго? Оваа серија претставува трагикомичен поглед на сложените сили што влијаат врз луѓето денес.

Беше по каналите:

bTV Cinema  bTV BG  HBO3 BG  HBO2 BG  HBO BG  

Препоръки
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • One Piece (1999)

    image
    There once lived a pirate named Gol D. Roger. He obtained wealth, fame, and power to earn the title of Pirate King. When he was captured and about to be executed,...
  • Кунг фу панда: Легенди за страхотния боец (2011)

    image
    Пандата По е покровител на Долината на мира. Той е опитен войн, вечно бдителен и гладен за справедливост и вкуснотийки. С помощта на Яростната петорка, По трябва...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.