Една жена, която никога не е излизала отвъд стените на дома си, и един мъж, изоставил я, за да живее в лъжа. Сега тя трябва да се бори за всичко, което е загубила. Трябва да се изправи заради децата си и да започне всичко отначало. Поредицата разказва още за враждата между двама братя. Кендал е най-големият син в семейството и винаги е завиждал на по-малкия си брат Мурат. Копнее да е единственият наследник на богатството и лидер на семейството, но единственият му син е с увреждане и не може да продължи рода. Брат му Мурат, тъкмо обратното, има четири деца: един син и две дъщери от официалната си съпруга Ебру, която не знае, че първородното ѝ дете все още е живо и живее с втората жена на Мурат, с която той има религиозен брак.

Беше по каналите:

Diema Family  Nova BG  

Препоръки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Розамунде Пилхер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.