poster

Tajne Karipskog otočja s Joannom Lumley: Havana

Joanna Lumley's Hidden Caribbean: Havana to Haiti (2020)

Režiser: Ewen Thomson

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Havana

OPIS

Glumica i voditeljica Joanna Lumley istražuje dvije najzagonetnije zemlje u području Karipskoga mora i predstavlja nam njihove skrivene dragulje.
Pustolovinu počinje u glavnome kubanskom gradu Havani, a završava u živopisnoj državi Haitiju. Obje su zemlje nesumnjivo siromašne u novčanom smislu, ali bogate na mnogo drugih načina. Gradove prepune šarenih ulica koje pršte ritmovima života zamjenjuju netaknute obale, djevičanski čiste plaže, veličanstvene planine i bujne šume. Joanna uživa što ima priliku sve to doživjeti.
Joannina pustovina počinje u Havani, u dvorani za boks s kubanskom boksačkom zvijezdom u usponu. S ovom mladom Kubankom razgledava grad i sluša kako se danas živi u Kubi, zatim posjećuje zvijezde kabarea u Hotelu National podignutom još prije revolucije. Razgledava prekrasnu staru kubansku vilu u kojoj i danas stanuje žena koja je nekoć zabavljala Che Guevaru, a poslije se druži s radnicima u tvornici cigara.
Posjećuje gradić Hershey, podignut zahvaljujući industriji šećera, te Che Guevarinu grobnicu, pa odlazi na omiljenu Hemingwayevu plažu koju pretvaraju u luksuzni hotelski kompleks s pet zvjezdica. Uživajući u rumbi, pina coladama, kubanskoj glazbi i plesu, ovu epizodu završava u rodnom gradu Fidela Castra, Santiagu de Cuba, koji se priprema za 60. obljetnicu Velike revolucije.

Glumci
TRAJANJE: 46 min

Slike

Tajne Karipskog otočja s Joannom LumleyTajne Karipskog otočja s Joannom LumleyTajne Karipskog otočja s Joannom LumleyTajne Karipskog otočja s Joannom LumleyTajne Karipskog otočja s Joannom Lumley

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.