Destinacija: Hrvatska

Destinacija: Hrvatska (2019)

dokumentarni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 10

OPIS

U rubrici Vijesti donosimo informacije o važnim turističkim temama. Prošli tjedan je održan InfoGamer, sajamska manifestacija koju posjeti gotovo 100.000 zaljubljenika u igre. Luka Modrić, jedan od najboljih sportskih i turističkih ambasadora Hrvatske, predstavio je autobiografiju. Održano je predstavljanje zagrebačkog Adventa te je proslavljen dolazak iz Frankfurta za Zagreb četrdesetmilijuntog putnika Croatia Airlinesa.
Središnja tema desete emisije je važnost gastronomije za hrvatski turizam. Novinarka Slavica Parlov obišla je nekoliko restorana u Hrvatskoj te razgovarala s vlasnicima i djelatnicima različitog tipa ugostiteljskih objekata - od međimurskih tradicijskih hiža do konoba i restorana s Michelinovom zvjezdicom. Ispitala je što je potrebno da bismo bili prepoznati kao gastronomsko središte Europe.
Nastavak središnje teme jest rubrika Turistički dalekozor. Naime, novinarka Ana Muhar zaputila se u London i Istanbul kako bi doznala više o strategiji turističkog brendiranja Britanije i Turske kroz gastronomiju.
Goran Milić posjetio je Stubičke Toplice i razgovarao s turističkim djelatnicima.
Izvršna urednica: Lana Pavić

Voditelj: Duško Modrinić

Slike

Destinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: Hrvatska

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
  • Zapis

    image
    Ova emisija predstavlja svojevrsnu razglednicu Crne Gore. Autor i voditelj Miomir Maroš, ideje za emisiju dobija od gledalaca koji žele da predstave svoje krajeve...
  • Lovački klub

    image
    Dokumentarna emisija o lovu.
  • Kraljevske tajne - Pogled iza krune (2020)

    image
    Documentary series takes an inside look at the British royal family.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.