poster

Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura

Točka na A - suvremena hrvatska arhitektura (2019)

dokumentarni | Hrvatska
Režiser: Željko Sarić

Ocjena korisnika: 6.3/10
(3 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

OPIS

Predstavljamo vam tri arhitektonska djela nominirana za Nagradu "Drago Galić" u kategoriji najuspješnijih ostvarenja na području stanovanja u 2014. godini: kuću Gumno, obiteljsku kuću u Rijeci i Olive House u Staroj Novalji.

Slike

Točka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitekturaTočka na A - suvremena hrvatska arhitektura

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Tajne morskih dubina (2020)

    image
    The deep-sea remains a dangerous & unexplored frontier, a place that swallows evidence and where the unknown is normal. Jeremy Wade searches for answers behind...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.