SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Nakon pet godina stanke na ekrane Hrvatske televizije vraća se gledateljima omiljeni show Zvijezde pjevaju. U tom BBC-jevom formatu pjevači uče poznate osobe, zvijezde, nastupati i pjevati.
Parovi nove sezone su:
Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl
Ashley Colburn i Bojan Jambrošić
Tara Thaller i Dino Jelusić
Krešimir Macan i Antonia Šerić
Frano Ridjan i Žanamari Lalić
Katarina Strahinić i Pero Galić
Ella Dvornik i Goran Bošković
Atraktivan je i novi žiri! Njihova imena jamče i kvalitetu i zabavu: Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko.
Voditelji su oni koje smo i do sada rado gledali u ovom formati, Barbara Kolar i Duško Ćurlić.
U svakoj emisiji parovi se natječu u izvedbi pjesama određenog žanra nakon čega dobivaju ocjene žirija. Tim ocjenama kasnije se pridodaju glasovi publike. Od druge emisije par s najmanje bodova ispada i tako sve do finala kada se za titulu pobjednika bore dva najbolja para.
Gledajte nas svake subote u udarnom terminu! I glasujte, jer najsretniji pozivatelj od druge emisije osvaja 10.000 kuna, a u završnom izdanju može osvojiti čak 40.000 kuna!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Paranormalni pritvor (2016)

    image
    Nick Goff zajedno sa svojim timom istražitelja provodi 72 sata bez prekida na paranormalno najaktivnijim lokacijama. Nick i njegov tim odlaze tamo gdje se nitko...
  • Kontejnerski ratovi (2013)

    image
    Puno novca, visoki ulozi i veliki ego - to je potrebno na dražbama koje se održavaju u transportnim lukama. Mnogo je novca u pitanju pa ovo nije igra, već rat....
  • Shopping Queen (2012)

    image
    5 women go on 4 hour shopping trips each to style in the best fit for the motto given by the designer Guido Maria Kretschmer in the beginning of the week.
  • Roditelji, oženite me! (2015)

    image
    U ovom hrabrom novom društvenom eksperimentu muškarci i žene koji nemaju sre­će u ljubavi pristali su staviti svoj ljubavni život i budućnost u ruke ljudi koji ih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.