U ovom hrabrom novom društvenom eksperimentu muškarci i žene koji nemaju sre­će u ljubavi pristali su staviti svoj ljubavni život i budućnost u ruke ljudi koji ih najbolje poznaju: svojih roditelja.
Nakon što im roditelji odaberu savršenog part­nera, oženit će se kako bi saznali jamči li roditeljski odabir doživotnu sreću. Stvar koja je u prošlosti funkcionirala kao nešto sasvim normalno i prihvatljivo. Bila je uvjetovana društvenim statusom, vjerskim ili etničkim običajima, ili čisto materi­jalnim porivima.
Brakovi su trajali, to je sigurno. Međutim koliko su bili uspješni i koliko su partneri bili sretni ostaje diskutabilno. Međutim, činjenica je da nekim ljudima jednostavno treba pomoći u pronalasku pravog partnera. Brojni servisi koji danas nude upoznavanje samo su stepenica više od onoga što su u prošlosti radili roditelji.
Ovaj serijal otvara i pitanje koliko se sami roditelji često teško u potpunosti slažu oko mogućih partnera svoje djece. Uz toliko toga na kocki, hoće li se stres pronalaženja životnih partnera pokazati prevelikim teretom za obitelji koje su svoja vrata otvorile kamerama TLC-a?

Bilo je na kanalima:

Discovery TLC  

PREPORUKE
 • Mališani ljepotani (2009)

  subota
  image
  Odlazimo u Vegas, gdje se djevojčice i dječaci iz cijele zemlje bore za blještave krune, prestižne titule i novčane nagrade. Tko će zablistati na pozornici i...
 • Na rubu Aljaske (2014)

  subota
  image
  Duboko u divljini Aljaske nalazi se najotporniji grad u Americi: McCarthy. 42 dvoje ljudi, dovoljno hrabrih da bi ondje živjeli, bore se s prirodom da bi održali...
 • Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov (2012)

  subota
  image
  Jamie i Jimmy susreću se u Gastronomskom izazovu, gdje će zasukati rukave, spremni na goleme kulinarske pothvate. Iz svoje baze u Southend Pieru dvojica...
 • Pionirka (2011)

  subota
  image
  Ree Drummond, a city gal-turned-rancher's wife, creates down-home dishes on her picturesque Oklahoma ranch.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.