poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

EPIZODA: 161

OPIS

Rodrigo proglasi sebe krivim i kaže policajcu da mu je pomagač Lorenzo Onate, te ga odvode u zatvor. Lluviju pozovu da dade iskaz i ona kaže Patriciju da se boji. Patricio je uvjeri da će sve biti u redu. Isadora moli Minervu da joj pomogne, a ona joj kaže da beskrupulozna žena poput nje može biti prijetnja za njezinog muža.
Daniela pita Brunu vjeruje li slijepo svome sinu i ne vidi li njegove žrtve. Pita ga i misli li da je Patricio posve čist u svemu. Patricio se uznemiri, a Daniela mu kaže da je Rodrigo priznao krivnju kako bi pustili Gaviotu na miru i upozori Aarona da ako vrate Gaviotu iz Londona, Rodrigo će povući svoje priznanje i otkrit će tko je pravi krivac. Isadora nema novca za hotel i moli gđu Jose da joj pomogne u bijegu. Gđa Pilar kaže Danieli i Videgarayu da zna da je Rodrigo u zatvoru i traži da joj sve objasne.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.