poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

EPIZODA: 144

OPIS

Uzbuđena Sanjuana kaže Hilariju da čeka njegovo dijete i neka priprema svadbu. Hilario odgovori da je siguran da to nije njegovo dijete i neka ona nađe drugog oca za to dijete. Rodrigo kaže Isadori da posvuda traži njezina oca i da ga ne može naći. Opominje je da njezin otac mora platiti dug. Isadora odgovori da njezin otac posluje pozitivno i da će ga sigurno vratiti. Bijesna Isadora kaže mami da će se rastati i da tata mora vratiti Rodrigu dug, inače će Ricardito biti jedini oštećen. Nuria je uvjerava da će Ricardo podmiriti sve dugove. Sofia moli Jamesa da ne baca Franciscove telefonske račune. Fedra kaže Minervi i Isadori da neće doći na priredbu koju priprema Vijeće u spomen g. Amadora Montalva kako bi napakostile Gavioti. Isadora im kaže da će sigurno zbog toga imati problema s gđom Pilar.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.