SEZONA: 1

EPIZODA: 80

OPIS

Tomo zove Helenu i govori joj da uzme svoje stvari i ode iz kuće. Helena uspije nagovoriti Ranka da joj dopusti ostanak u Snježaninoj sobi. Hrvoje je u nevjerici kad čuje što se dogodilo, a Tomo jedva kontrolira bijes.
Za to vrijeme, Ranko sređuje članak u novinama o njegovom skorom vjenčanju sa Sonjom.
Blaž je poslušao Blaženku i bacio se na skupljanje boca. Tijekom skupljanja, sretne Branku s potištenom Mašom, koju uspije razveseliti i tako zadiviti Branku. Dolazi Blaženka i otkrije da je skupljao boce, što je tajio od Branke.
Sonja u kafiću sreće Helenu i sazna da ju je Tomo izbacio. Nakon što čuje da je Maša imala napadaj astme, Sonja odlazi Tomi u posjet. Emotivan trenutak između nje i Tome prekida dolazak policije, koja privodi Tomu ispred Sonje, Edite i Maše. Branka, u šoku nakon uhićenja, napada Sonju koja slomljena odlazi.
Hrvoje dozna da je Helena prijavila Tomu za obiteljsko nasilje, a uvjerljiva Helena poljulja Hrvojevo uvjerenje u Tominu nevinost. Ranko je zadovoljan Heleninim činom te želi da vijest o Tominu hapšenju izađe u novinama. Tomo se u pritvoru suočava s Helenom te šokiran otkriva za što je optužen.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bosch (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Sommerdahlova ubojstva (2020)

    image
    Ugledni policijski istražitelj Dan Sommerdahl voli svoju suprugu Marianne s kojom je u braku 25 godina. Ona radi kao glavna kriminalistička tehničarka u istom...
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.