Godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“, golema financijska prijevara uništava reputaciju mlade odvjetnice Maije i briše ušteđevinu njezine mentorice Diane, prisiljavajući ih da počnu od nule u novoj tvrtki.
„Dobra bitka“ nastavlja se godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“". U novoj seriji, golema financijska muljaža uništi ugled mlade odvjetnice Maije Rindell i istodobno izbriše ušteđevinu njezine mentorice i kume Diane Lockhart. Otjerane iz „Lockharta i Leeja“, one se pridružuju Lucci Quinn u jednoj od najeminentnijih čikaških odvjetničkih tvrtki.

Emitovanje na kanalima:

HTV3  

Bilo je na kanalima:

STAR Life  HTV1  HBO3  HBO2  HBO  HTV2  

Sljedeće epizode:

Danas
00:40
Dobra borba 3, ep. 7 ®
Danas
01:32
Dobra borba 3, ep. 8 ®
ponedjeljak
23:29
Dobra borba 3, ep. 9
utorak
00:22
Dobra borba 3, ep. 10 ®
PREPORUKE
 • Mamutica (2008)

  image
  Mamutica je kriminalistička serija koja je ime dobila po istoimenoj zgradi u novozagrebačkom naselju Travno, najvećoj stambenoj zgradi u Hrvatskoj. Glavni je lik...
 • Auf Streife (2013)

  image
 • Birmingemska banda (2013)

  image
  Thomas Shelby, vođa bande Birminghama, po imenu Peaky Blinders, dobiva isporuku oružja lokalne tvornice oružja. Svjestan je da će imati problema sa zakonom ako ga...
 • K11 - Die neuen Fälle (2020)

  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.