SEZONA: 1

EPIZODA: 79

OPIS

Potaknut tužnim sjećanjima iz sirotišta, Ranko odluči ostati ustrajan u svom naumu. Prekida Sonjin i Dinin dirljiv trenutak u kojemu otvoreno razgovaraju o Ranku kao opasnom kriminalcu, kako bi obavijestio Sonju da se žene.
Maša pita oca gdje joj je majka, a Tomo se bori što joj reći i izbjegava razgovor o Heleni. I dok Tomu muče noćne more i zle slutnje vezane uz Sonju, Maša odlazi provesti dan s Brankom i Tomo shvaća da mora donijeti tešku odluku.
Blaž traži Gogu za još jednu uslugu - neka ipak da njegovo otkazno pismo Štefu. Baka Blaženka daje unuku ultimatum - ili će se zaposliti, ili će s njom skupljati boce.
Ugodno druženje Profesora, Edite, Branke i Hrvoja prekida Helena koja dolazi tražiti pomoć od Edite, koju moli da urazumi Tomu. Kada Branka to čuje, nastane velika svađa. Branka i Helena se izvrijeđaju, a Editi prekipi i iz kuće izbaci Helenu, koja dolazi u kafić moliti pomoć, jer nema gdje spavati. Kada Ranko sazna da je Rus pustio Helenu da prespava u Snježaninoj sobi, pokuša ju otjerati. No, Helena je ustrajna.
Profesor, koji se uselio u vilu, ne može spavati od Editinog gromoglasnog slušanja opera. Konačno konfrontira Editu i to rezultira time da je ona još više zaljubljena u Profesora.

Slike

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Silent Hunt (1971)

    image
    In German with English subtitles. Alexander Bukow is a cop who doesn't mind working at the edge of the law to get results. His straight-laced partner, Katrin...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.