poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 35

OPIS

Isadora se raduje zbog Rodrigove odluke i gđa Pilar kaže da je njezin unuk možda voli više nego što se to vidi. Daniela kaže da ne zna glavni razlog Rodrigovog prihvaćanja direktorske funkcije, ali da je činjenica da on i dalje voli Gaviotu. Rodrigo pokuša objasniti Mariani svoje razloge zašto želi ostati u braku s Isadorom, kaže joj da ne voli Isadoru, ali ako bi Mariana pristala pobjeći s njim, on bi sve napustio. Mariana mu odgovori da mu više ništa ne vjeruje i ako budu radili zajedno da je najbolje da budu profesionalni. Aaron i tata se prepiru, Bruno pljusne sina. Kaže mu da ga mora poštovati i da nije vlasnik ničega dok je god on živ. Patricio i Rodrigo pokušavaju ih umiriti. Isadora pod izgovorom da slavi godišnjicu braka s Rodrigom, pokuša ga zavesti i on je opet odbije.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.