SEZONA: 1

EPIZODA: 21

OPIS

Matematičar Toni Milun u ovotjednom Financijalcu objašnjava kako se obračunavaju porezi i doprinosi za honorare. Kakvi se točno ugovori mogu sklopiti za određene poslove i što je najisplativije za izvršitelje, a što za naručitelje posla Milun pokazuje na ploči kroz jednostavne primjere. Čak i dodatan rad kod vlastitog poslodavca može se isplatiti kroz ugovor o djelu ili ugovor o autorskom honoraru ako su zadovoljene određene zakonske pretpostavke.

Voditelj: Toni Milun
Urednik: Snježana Samac

Slike

Financijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honoraraFinancijalac: Obračuna honorara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.