Pored centralne informativne emisije, "Dnevnika" u 17 sati, redakcija Informativnog programa priprema i realizuje "Vojvođanski dnevnik" čiji je termin emitovanja u 22 sata na Prvom kanalu Radio-televizije Vojvodine. U toj polusatnoj emisiji možete videti informativni sažetak dana na domaćoj i međunarodnoj sceni, a najviše prostora zauzimaju svakako aktuelne teme i zanimljivi događaji iz Vojvodine. Smatramo da nam je, kao javnom servisu Vojvodine, zadatak i obaveza da dešavanja u ovom regionu, preko našeg kanala, postanu dostupna širem gledalištu. Zahvaljujući dopisničkoj mreži, brzom reagovanju i saradnji sa institucijama, ali i građanima - našim gledaocima, plasiramo vesti, izveštaje i reportaže iz različitih oblasti – privrede, poljoprivrede, politike, kulture, sporta, međuetničkih odnosa, ljudskih prava i dr.

Emitovanje na kanalima:

RT Vojvodina 1  

Sljedeće epizode:

ponedjeljak
22:00
Vojvođanski dnevnik
Danas
22:00
Vojvođanski dnevnik
sutra
22:00
Vojvođanski dnevnik
četvrtak
22:00
Vojvođanski dnevnik
petak
22:00
Vojvođanski dnevnik
subota
22:00
Vojvođanski dnevnik
PREPORUKE
 • Federacija danas

  image
  Sve vijesti u entitetu FBiH donosi vam emisija Federacija danas.
 • The David Rubenstein Show

  image
  Renowned financier and philanthropist David Rubenstein travels the country talking to leaders to uncover their stories and their path to success. Each episode...
 • Rediscovering China

  image
  Rediscovering China offers a unique insight, through the eyes of our team of international journalists, into an aspect of life in China today.
 • Iz dana u dan

  image
  Informativna emisija koja donosi pregled najvažnijih događaja.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.