SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

Sestra Lesley tjedno prijeđe stotine kilometara vozeći se vijugavim cestama Devona kako bi se pobrinula za svoje pacijente. Ovaj tjedan obilazi troje pacijenata. Među njima su i Doris i Dudley, koji su se zaljubili još kao djeca i u braku su već više od pedeset godina, ali sada većinu vremena provode u krevetu i gotovo uopće ne izlaze iz kuće.
U Yorkshireu Gillian leži u bolnici već šest mjeseci nakon operacije koljena. Danas konačno napušta bolnicu, ali jedva može hodati. Nada se da će joj ekipa patronažnih sestara, koju vodi Ruth, pomoći da ponovno postane neovisna i živi bez ičije pomoći.

Slike

Medicinska sestraMedicinska sestraMedicinska sestraMedicinska sestraMedicinska sestra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • O sportu sportski

    image
    Emisija SPTV-a o raznim temama iz svijeta sporta i više.
  • Svetilnici

    image
    Serija „Svetilnici“ otvara vrata srpskih pravoslavnih hramova na teritoriji Vojvodine. Kroz dvadeset epizoda gledaoci će uživati u svojevrsnom umetničkom obilju u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.