poster

Talijanska mlada

Muchacha Italiana viene a casarse I. (2014)

drama, romantika | Meksiko

SEZONA: 1

EPIZODA: 114

OPIS

Sergio se uznemiri kada shvati da se Pedro vratio, te počne galamiti na njega. Aitana ga čuje i dolazi iz radne sobe kako je ne bi uhvatili s Osvaldom. Kori Pedra jer ju je ostavio pred oltarom. Eloísa želi da joj Pedro objasni zašto je ostavio Aitanu. Pedro joj pokušava objasniti kako ih je Benigno htio prevariti, ali shvaća da baka nije baš prisebna. Eloísa gubi razum i govori javnom bilježniku da napiše oporuku kojom Federicu proglašava nasljednicom imetka obitelji Angeles. Benito odlazi na fakultet kako bi Roxanu iznenadio s balonima, te joj kaže da je voli. Roxanu je stid. Pušta balone u zrak i odlazi. Benito je povrijeđen. Gianna odlazi Adeli u posjet Fiorelli. Benito ide svojim roditeljima kako bi ga utješili. Reynaldo mu ne dopušta da uđe jer ne želi da sazna da je Fiorella u kući. Benigno se raspravlja s Pedrom jer je ostavio Aitanu pred oltarom. Vittorio odlazi na imanje kako bi posjetio Giannu i pitao je gdje je Fiorella. Uznemiri se kad čuje da Eloísa zove Fiorellu jer je želi vidjeti. Pedro mu kaže da baka nije prisebna.
Originalna priča: Delia González Márquez

Slike

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.