poster

Talijanska mlada

Muchacha Italiana viene a casarse I. (2014)

drama, romantika | Meksiko

Ocjena korisnika: 7/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 82

OPIS

Vittorio poziva Fiorellu da pođe s njime na put i kaže joj da mora potražiti mjesto gdje će ostaviti Giannu. Fiorella će Giannu ostaviti s Adelom. Sergio kaže Pedru da nije u redu da on ide na bračno putovanje s Aitanom sada kada je Sonia bolesna. Pedro mu kaže da je njegova baka sve organizirala i on mora ići. Osvaldo zove Alinu pred Sonijom. Sonia mu to zamjeri, a on joj kaže da se odlazi provesti sa svojom ljubavnicom. U hotelskoj sobi Aitana pokušava zavesti Pedra, ali je on odbije i kaže joj da želi spavati jer je umoran. Ona ga moli da popiju piće i on pristane. Joaquina pokušava dati savjet Roxani, ali ona joj odgovori da je ona samo sluškinja. Fidel kaže Joaquini da ne smije dopustiti Roxani da bude bezobrazna prema njoj. Benigno i Celeste govore Eloisi da je Aitana rekla da ju je Pedro već zaprosio. Federica kaže Danteu da su Pedro i Aitana već zaručeni i da ne zna zašto se Pedro i Fiorella još nisu sreli. Pedro i Fiorella odlaze u isti salon na masažu i iznenade se vidjevši jedno drugo.
Originalna priča: Delia González Márquez

Slike

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.