poster

Talijanska mlada

MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE (2014)

drama, romantika | Meksiko

Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 18

OPIS

Gđa Eloisa kaže Julieti da će organizirati lov jer je tako njezin muž slavio rođendan, ali ona neće biti nazočna, nego će otići na duhovnu osamu. Poziva i Julietu sa sobom. Julieta kaže da bi rado pošla, ali ne želi ostaviti muža samog. Gđa Eloisa joj kaže da zna za Aníbalovu nevjeru i kaže joj neka se pomiri s tim ili neka zatraži rastavu. Pedro se želi zbližiti s Fiorellom. Ona mu kaže da ga je vidjela kako se ljubi s nekom ženom. Osvaldo ga udari i kaže mu da želi zadržati obiteljsku tvrtku i preoteti mu ženu, a Pedro kaže da je Sonia poljubila njega. Osvaldo predbaci Soniji da ga vara. I to još s Pedrom! Ona odgovori da to nije bila nevjera jer ju je Pedro odbio. Benito misli da je Roxana sluškinja pa joj otvoreno govori o svemu. Ona mu ljutito kaže da nije sluškinja, nego da je iz obitelji Angeles. Benito joj se pokuša ispričati. Sonia se šokira kada čuje Pedra koji se povjeri Fidelu da će pokušati osvojiti Fiorellu.

Uloge: Livia Brito (Fiorella Bianchi), José Ron (Pedro Angeles), Eleazar Gómez (Benito Segura), Enrique Rocha (Vittorio Dragone), Nailea Norvind (Federica Angeles), Fernando Allende (Sergio Angeles), Mike Bieggio (Osvaldo Angeles).
Originalna priča: Delia González Márquez
Urednica: Ranka Horvat

Slike

Talijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaTalijanska mladaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.