Ocjena korisnika: 8.5/10
(2 glasova)

SEZONA: 4

EPIZODA: 1

OPIS

Sinovi anarhije je adrenalinska drama s crnohumornim elementima koja opisuje nastojanja motociklističkog kluba da očuva svoje poslovne interese, istodobno se trudeći da njihov dražesni, izolirani gradić Charming na sjeveru Kalifornije ostane upravo to - dražestan (charming). Klub je suočen s prijetnjom dilera, biznismena i previše revnih čuvara reda. Iza obiteljskog stila života i legalne mehaničarske radionice kluba krije se ilegalna trgovina oružjem. Serija je to koja govori o zavodljivosti novca, moći i krvi.

Charlie Hunnam je Jackson 'Jax' Teller, muškarac čiju ljubav prema tom bratstvu testira njegovo sve slabije podnošenje nezakonite strane poslovanja. Katey Sagal glumi Gemmu Teller Morrow, Jaxovu žestoku majku, a Ron Perlman glumi Clarencea 'Claya' Morrowa, Jaxovog očuha i predsjednika kluba. Taj trokut majke, sina i očuha s vremenom će razotkriti mračne strane obiteljske prošlosti i pokazati što su sve spremni činiti kako bi zaštitili svoje grijehe.

Četvrta sezona počinje izlaskom članova kluba iz zatvora i povratkom u Charming. Po dolasku se suočavaju s novim predstavnicima zakona i odmah vraćaju na posao. Klub mora donijeti odluku koja će dovesti u pitanje sve što su Sinovi anarhije ikad simbolizirali i uspostaviti neočekivano savezništvo. Jax, koji je tek izašao iz zatvora i dobio novog sina, mora ostvariti planove koji će utjecati na klub, kao i na njegovu obitelj.
Do sada je snimljeno 5 sezona serije (69 epizoda), a s prosjekom od 6,5 milijuna gledatelja, premijera 4. sezone jedna je od najgledanijih pojedinačnih epizoda u povijesti FX-a. Četvrta sezona imala je 26% više gledatelja od treće sezone.
Katey Sagal 2011. dobila je Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice u TV seriji.
Serija je međunarodni hit u Belgiji, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Italiji, Švedskoj, Švicarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.
---

1. epizoda:

Jax, Clay i ostali Sinovi anarhije uvjetno su pušteni iz zatvora, a u Charmingu su ih poslije 14-mjesečne odsutnosti dočekale mnoge promjene. Jacob Hale mlađi sad je gradonačelnik i u grad želi uvesti promjene na kojima bi se obogatio. Unser je sve bolesniji i grad je sad pod jurisdikcijom ureda šerifa iz San Joaquina. Zapovjednik je novi, odlučni poručnik Eli Roosevelt. Tara je Jaxu rodila drugog sina, Thomasa. Ne znaju da je oformljena posebna jedinica kojoj je cilj zauvijek zaustaviti Sinove anarhije.
Članovi kluba ponovno se navikavaju na stari život i odmah prelaze na posao. Šerifovi zamjenici stalno ih nadziru, zbog čega uvijek lukavi Clay iskorištava vjenčanje Opieja i Lyle kako bi ponovno pokrenuo šverc oružja. Jax i Tara donose dvije vrlo važe odluke. Gemma otkriva nešto što bi moglo srušiti njezino kraljevstvo, a klub sređuje stare račune s obje strane zatvorskih zidova.

Slike

Sinovi anarhijeSinovi anarhije 01Sinovi anarhije 02Sinovi anarhije 03Sinovi anarhije 04Sinovi anarhije 05Sinovi anarhije 06Sinovi anarhije 07Sinovi anarhije 08Sinovi anarhije 09Sinovi anarhije 10Sinovi anarhije 11Sinovi anarhije 12Sinovi anarhije 13Sinovi anarhije 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gomora (2014)

    image
    Ovo je insajderska priča o Camorri, strašnoj napuljskoj kriminalnoj organizaciji, ispričana očima Cira, poslušne i samouvjerene desne ruke klanskoga kuma Pietra...
  • The Serpent (2021)

    image
    The twisting, real-life story of Charles Sobhraj, a murderer, thief and seductive master of disguise, who was a hidden darkness in the mid-70's on Asia's hippie...
  • V imenu ljudstva (2020)

    image
  • Detektiv amater (2014)

    image
    Nova HBO-ova dramska serija ove se sezone fokusira na Martina Harta (Woody Harrelson) i „Rusta“ Cohlea (Matthew McConaughey), dvojicu detektiva i bivših partnera...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.